ecocentrum emma

ECOTUIN TWENTE

ECOTUIN TWENTE

Is een onderneming gericht op het natuurvriendelijk inrichten van prive- en bedrijfstuinen.

Kindertuinen

De eetbare siertuin

Cottage tuinen

Een natuurlijke tuin

Susanne Groten is ecoloog en projectplanner, en gedreven in het inrichten van tuinen op de basis van inzicht in de natuur, en de verschillende manieren om een leefomgeving te scheppen waarin men gelukkig kan zijn. Met mogelijkheid tot activiteiten of  juist door rust. Interactief met uzelf of een hovenier komen de mooiste tuinen tot stand!

* ONTWERP OF RENOVATIEPLAN VOOR UW TUIN.
Weelderig, strak, of een combinatie van beide, alles kan!

te denken valt aan een vogelvriendelijke tuin, een tuin vol bijen en vlinders,  een bostuin, cottagetuin, bloemrijke borders, kruidentuin, boomgaard, (eetbare) moestuin, of een onderhoudsarme rotstuin (zie voorbeelden verderop)

Een bestaande tuin verrijken behoort tot de mogelijkhden met natuurvriendelijke elementen, zoals een insectenhotel, stapelmuurtjes, vlechtheggen, mini-moeras of waterpartij

In samenwerking met onze collega  in het ecocentrum TUULK kunnen wij vele objecten en bouwwerken realiseern van natuurvriendelijke bouwmaterialen.

* BEPLANTINGSPLAN:
Uitwerking van een evenwichtige natuurvriendelijke begroeiing gedurende alle seizoenen.

* PLANTEN MET MILIEUKEUR OF UIT  BIOLOGISCHE TEELT
van bomen, planten, en jong pootgoed

* ONDERHOUDSPLAN 
Ik help u de tuin zo in te richten, dat u het zelf goed kunt bijhouden. Waarbij  u ervaring opdoet om samen te werken met de natuur, in plaats van de natuur te bestrijden.

Neem rustig contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek in het ecocentrum. Al vanaf  45.- kunnen wij ook bij uzelf op locatie alvast interactief een grove schets maken van de mogelijkheden voor uw tuin. zie verder onder onze “werkwijze”

tel 053-4348145 of 0611356236 (Susanne Groten)

.

.

.

.

.

.

.