ecocentrum emma

Groentes: Op dinsdagen kunt u verse ophalen geleverd door   Landgoedboerderij De Witte Raaf van het landgoed Singraven in Denekamp.  Ook zijn er twee nieuwe bio telers uit Rossum die hierbij zijn aangesloten, w.o. “het Groentespoor”.  Ook van andere telers in de regio nemen wij soms  producten af. zoals de Viermarken, of Rekken. .Wekelijks is er een een aanbieding “Twente” vinden van de producten uit de regio.

Brood: op dinsdag en vrijdag  Biobackstube Ahaus levert een uitgebreid assortiment biologisch.  Daarna is het beperkt beschikbaar of afgeprijsd. U kunt wel een brood laten reserveren of een vaste bestelling doen eens per week. Korting bij een vaste bestelling is 25 ct per brood ivm minder risico en voedselverspilling.

Ons biologisch vlees wordt deels vers en deels uit diepvries voornamelijk geleverd door Udea. Diepvriesvlees is snel ontdooid, de kwaliteit blijft optimaal tot op uw bord, het energieverbruik van nieuwe diepvrieskisten is heel laag, en er hoeft geen voedsel weg te worden gegooid.

Daarnaast kopen wij soms schapenvlees van de Dennekamp in Rekken, boskippen soms door Zuuver in Buurse. Vis soms via Weiling in Coesfeld.

Van  verkopen wij biologische groente. Deze tuinderij is mooigelegen op Landgoed Singraven, en zij leveren tevens de producten van Het Groentespoor in Rossum.

Ga eens kijken bij een van de boerderijen op een open dag!   Of meld je aan in de winkel voor een volgende speciale excursie naar de bio boeren bedrijven in de regio.

.

.

.

.

.

.