ecocentrum emma

Op dit moment zijn er 4 dagen in de week vanaf 17.00 verse dagschotels (soms ook eerder)  Belt u even om vooraf te  reserveren, ivm corona en om voedselverspilling te vermijden.

Wij hebben een restaurant in de kas van het ecocentrum. In de kas beleeft men alle seizoenen:  in het voorjaar en de herfst met een klein zonnetje is  het heerlijk vertoeven en gratis zonnewarmte.  In  de winter verwarmen we de kas met infrarood stralers op groene stroom en een pelletkachel.  Voor echte koukleumen is er een extra dekentje.  In de zomer valt de warmte erg mee: door het electrisch gestuurde isolatiedoek, en de schaduw van de 200 jaar oude plataan.

Het tuinterras is omgeven door fruit-bomen, struiken en kruidenplanten. In deze groene oasis kan men een groot deel van het jaar iets proeven en snaaien.

Biologische catering voor feestjes en recepties

Uw feest of receptie zonder stress van voorbereiding.

Proef eens biologische wijnen

Biologische wijnen zijn door het lage sulfietgehalte geen koppijnwijnen, maar wist U dat er ook een ruime keuze is in lekkere en zeer betaalbare wijnen? Proef eens gezellig biologische wijnen met je afdeling of straat. We kunnen een proeverij bij u ter plekke verzorgen, evt. in combinatie met passende lekkernijen. Houd rekening met de actuele corona situatie.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.