ecocentrum emma

Workshops en lezingen

Rondom het ecocentrum organiseren wij workshops, lezingen, excursies en overige activiteiten. De meeste vindt u in de nieuwsbrief van de maand

KOOKWORKSHOPS

creatief koken met bio streekproducten

op dinsdagen, 19.00 – 21.00

incl. hapjes mee eten of mee naar huis

W1. febr. 26: Kennismaking, koken div groentes en kruiden v. seizoen

W2. maart 12: Koken zonder pakjes en zakjes uit de streek en de tuin

W3. maart 26: Kiemen & Vitaminen voor gezond eten. kweek en gebruik

W4. april 9: Asperges, wildkruiden en eetbare bloemen etc

W5. april 23: Veggieballetjes, burgers & broodbeleg

W6. mei 7: Koken met kruiden, bekend of minder, uit de tuin …

W7. mei 21: Kruiden kweken voor kruidenolies en saucen

W8. juni 4: Fruit gebruiken, wekken, vriezen, drogen en gebruiken

W9. juni 18: De vegetarische barbecue plus salades

zomerpauze:

W10.sept 10: Bereiden en drogen van fruit & groentes. chips

W11.sept 24: Bereiden en optimaal invriezen van groentes & fruit.

W12.okt 8: Fermenteren : verschillende manieren D&S

W13.okt 22: Sap en wijn maken A&S

W14.Nov 5: Improviserend koken: … met … ?

W15.Nov 23: Een meergangen feestmaaltijd met bio streekproducten

met Arlet Landman, Debbie Broersma en Susanne Groten

Kosten Strippenkaart: passepartout =15 x 15= 225.- ,

10 x 19,50 = 195.- , 5 x = 21 = 115, 3x x 25 = 75.-, of 1x = 30.

2de persoon 50 % korting!

Betaal vooruit bij het ecocentrum of via NL65INGB0004492472 op naam van ECO/S onder vermelding van “strippenkaart koken” Daarnaast graag aanmelden per thema ca 1 week vooraf ivm de benodigde voorbereidingen.

www.ecocentrumemma.nl

 Workshop of lezing gemist?

.

.

.

.

.

.

.